Kırlangıç Ağıdı”

 Kırlangıç Ağıdı”

YENİ ÖMER SEYFETTİN'DEN SOKAK ÇOCUKLARINA DESTEK

Geliri sokak çocukları yararına olan ve seçkin 78 yazarın eserinin yer aldığı KIRLANGIÇ AĞIDI adlı kitap geçen hafta içinde çıktı.

Gönenli yazarımız Salim NİZAM ve Bandırmalı yazarımız Ümmiye YILMAZ ERÇELİK ’in de eserleriyle destek verdiği bu kitap Gönenliler ve Bandırmalılar kadar tüm Balıkesir halkımızı gururlandırdı.

Yazar Eda BİLDEK editörlüğünde yayın dünyasına kazandırılan "Kırlangıç Ağıdı" isimli kitap, Litaratürk Yayınları tarafından yayınlandı. “Kırlangıç Ağıdı” 78 yazarın eserleriyle destek verdiği bir edebiyat derlemesi. Gelirinin büyük bir kısmı fakir, kimsesiz ve ihtiyaç sahibi çocuklar için harcanacak eserde, birbirinden değerli şair ve yazarın imzası var. “Kırlangıç Ağıdı” derleme olması hasebiyle şiir, öykü, deneme, makale, anlatı gibi edebiyatın çeşitli dallarını içinde barındırıyor. Yazar Eda Bildek editörlüğünde hazırlanan ve birbirinden kıymetli eserlerle süslenen “Kırlangıç Ağıdı” yazarlar ve okuyucular tarafından dikkat çekici bir çalışma olarak yorumlandı.

         Türk Edebiyatı’nda bir çok ödül sahibi olan ve Gönen’i gittiği yerlerde ve televizyon programlarında tanıtan Yazar Salim NİZAM’ın “Deli Deliden Hoşlanır” adlı eserinin bu kitapta yer alması yazarımız kadaR Gönen Halkımızı da son derece memnun etti.



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı